Sneak Peek in a Superwoman’s Concepts

Het is al even geleden dat hier nog een postje verscheen. Mijn excuses. Ik ga niet afkomen met de uitvlucht dat ik het te druk heb. Ik heb het druk ja, maar ik heb ook al kunnen schrijven. Ik heb verschillende concepten staan, maar helaas ben ik soms een zodanige perfectionist, dat ik niets durf te posten voor ik het zelf écht goed vind. Ik ben dus bezig aan van alles en nog wat. Om je al wat warm te maken om de komende weken mijn blogje in de gaten te houden, geef ik je een klein voorsmaakje van wat je allemaal nog mag verwachten:

 • Ik zal het hebben over ploetermoeders en perfectie
 • Na het lezen van enkele bevallingsverhalen ben ik nu ook getriggerd om dat van mezelf te vertellen. Hou je vast, het wordt geen verhaaltje voor het slapengaan…
 • Ik heb sinds kort een nieuwe connectie in de bierwereld, die mij een leuke uitdaging gegeven heeft die wel eens kan uitgroeien tot een nieuwe categorie op deze blog.
 • Ik ga me wagen aan “waarschuwingen” voor vrouwen die denken aan kindjes. Wat ze mij alleszins niet verteld hadden voor ik zwanger werd en hoe ik mijn zwangerschap beleefd heb. (Op vraag van een vriendin)
 • Ik werd door deze lieve dame getagd in de zogenaamde 3-tag.
 • Ik zal het hebben over enkele plaatsjes (B&B, restaurantjes…) in mijn – ruime – regio die ik aanraad.

Nu heb je iets om naar uit te kijken. Ik wil dus wel degelijk wat vaker posten, maar mijn perfectionisme en onzekerheid krijgen nog te vaak de bovenhand. Dat maakt dat ik maar niet op die “publiceren”-knop kan klikken… (ook nu heb ik 5x de voorbeeldpost bekeken en aanpassingen aangebracht en dan toch maar op publiceren geklikt omdat ik anders eindeloos zou blijven aanpassen)

7 gedachtes over “Sneak Peek in a Superwoman’s Concepts

 1. Ik ken dat! Dat betert wel hoor met dat perfectionisme… In het begin dat ik blogde, overlas ik ook alles vier, vijf keer voor ik uiteindelijk op publiceren drukte. Nu heb ik dat minder 🙂 Ik kijk ook uit naar je komende posts… het lijken mij allemaal interessante items!

  Like

 2. Ploetermoeders en perfectie, daar ben ik alvast benieuwd naar. Ik was er zelf ook net over aan het nadenken om iets in die trant te bloggen! Niet te onzeker zijn, uiteindelijk moeten we allemaal een keer op ‘publiceren’ klikken 😉

  Like

  • Haha, voor deze post is het alleszins gelukt om uiteindelijk op die knop de duwen, bij de andere zal het ook wel lukken zeker (“met tijd en boterhammen”, gelijk ze zeggen 😏)

   Like

 3. Pingback: De 3-tag | Failing To Be Superwoman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s