Liefste papa

Vandaag is het feest voor alle papa’s. Dus ook en zeker voor jou.

We weten alletwee dat ik meer een mama’s kindje was/ben dan een papa’s kindje. Maar dat wil niet zeggen dat je minder betekend hebt (en nog betekent).

Jij bent dan misschien niet degene bij wie ik ga uithuilen of met wie ik mijn gevoelens, angsten en liefdesleven deel. Maar jij bent wel degene die mijn talenten zag/ziet en me aanspoort om het beter te doen.

Onze wandelingen tijdens de examens waren steeds zeer welkom. Zelfs in de sneeuw deden we ons toertje. Je hield het tempo erin, zodat ik niet alleen de buitenlucht, maar ook wat sport had. Dat is jouw manier om te tonen dat je begaan bent met ons. Geen woorden, maar daden. Zo ben jij.

Ook toen we vertelden dat je opa ging worden, kwamen er niet veel woorden uit je mond. Maar sinds de geboorte van Sep ben jij opengebloeid tot de beste opa ter wereld. Zoals ik wel verwacht had.

Dankje, papa! Ge zijt goe bezig!

xxx

Je oudste

2 gedachtes over “Liefste papa

  1. Pingback: Twaalf maanden Superpower | Failing To Be Superwoman

  2. Pingback: Twaalf maanden Superpower | Failing To Be Superwoman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s