My little pick-me-ups

Zo af en toe kan ik – net als iedereen – eens een kleine opkikker gebruiken. Ik ga zelfs zo ver dat ik in mijn inbox op het werk een mapje “pick-me-ups” gemaakt heb. Daarin komen mails met complimenten van de baas of grappige mails van collega’s en dergelijke. Als ik dan een minder momentje heb, bekijk ik dat mapje even en dat helpt me om er weer tegenaan te gaan voor de komende werkuren.

Zo heb ik verschillende dingen waar ik soms, ook al is het maar heel even, écht gelukkig van word. Die kleine dingen wil ik met jullie delen (en jullie mogen uiteraard ook jullie kleine dingen met mij delen).  Here we go…

  • Een recept dat ik voor het eerst probeer, dat een beetje raar lijkt, maar dat eigenlijk een voltreffer blijkt te zijn
  • Vergeten dat je gisterenavond wél de afwas gedaan had en wél alle rommel opgeruimd had en na een drukke werkdag dus thuiskomen in een proper huis.
  • BabySep ophalen bij oma/de crèche en hem zien opfleuren als hij mij ziet
  • Op mijn smartphone door de foto’s en video’s van BabySep swipen. 
  • BabySep die mij aankijkt met zijn grote ogen en dan plots met een glimlach “daidaida” zegt.
  • Op de weegschaal staan en een lager cijfer aflezen dan verwacht
  • De supermooie zonsopgang boven de Vlaamse Ardennen op weg naar mijn werk
  • Een stevige meezinghit op de radio als ik in de wagen zit (ik schiet in de lach als ik bedenk wat de andere automobilisten moeten denken als ze mij zo uitbundig zien meezingen!!)
  • WordPress openen en een leuke reactie op een blogpost lezen
  • Een kleedje passen dat eigenlijk niet “bij jouw lichaamsbouw past” en er toch geweldig mee staan

Misschien maak ik hier een terugkerend rubriekje van. Elke week beleef je wel andere kleine toffe dingetjes die je even zeer gelukkig maken. Ik nodig jullie uit om alvast ook jullie kleine opkikkertjes te delen!

2 gedachtes over “My little pick-me-ups

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s