Nieuwe kleertjes voor Sep

Op zondag 21 juni gingen mijn vriend, mijn kind en ik naar de Outlet verkoop van ’t Cirkeltje en Krokodiel in een parochiezaaltje in een gehucht ergens in mijn geboortestreek.

’t Cirkeltje is een webshop die ook een bakstenen versie heeft in een ander (iets groter) gehucht in mijn geboortestreek. Ze verkopen er voornamelijk Scandinavische merken voor kinderen van 0 tot 10 jaar. De kleertjes die je er vindt, zijn vooral zeer kleurrijk. Maar toch net dat beetje specialer dan wat je koopt in de H&M, Hema of JBC. Daarmee wil ik niets gezegd hebben over die ketens, want ik ga daar zelf ook shoppen voor onze Sep. De leuke body’s van de Hema heb ik trouwens in elke maat 😉

De kleren die je vindt bij ’t Cirkeltje zijn ook iets duurder dan die uit de ketens. Een outlet met alles aan -30% was dan ook dé uitgelezen kans om ons nog eens volledig te laten gaan en Sep’s garderobe uit te breiden.

Ziehier onze buit:

DSC_2091

Uit de KIK*KID collectie: t-shirtjes en “een sponsen broekske” 🙂

DSC_2093

Met dit zwempakje is onze kleine man klaar voor een zomer vol zwembadpret!

DSC_2099

Trui van Maxomorra, speciaal voor ons klein spook! 

DSC_2096

Kruippakje van Ba*Ba (één van mijn favoriete merken, hij heeft verschillende t-shirts van dit merk, allemaal van ’t Cirkeltje)

DSC_2097

Sweatpants van Six Hugs & Rock ’n Roll

5 gedachtes over “Nieuwe kleertjes voor Sep

  1. Ooh het spokentruitje! Ik kreeg zondag op onze babyborrel een mooi pakje voor linus, maar aangezien hij gigantisch groot is is het pakje al te klein 😞

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s