Mamafien ontdekt de wereld van de webshops – deel 1

Ik was nooit echt een grote fan van webshops, zeker niet voor kleren. Je kan toch niets kopen dat je niet gepast hebt? Toch heb ik mijn visie het afgelopen jaar enigszins moeten aanpassen. Voor mezelf koop ik nog altijd geen kleren online (of heel sporadisch, als ik iets in een winkel gezien heb en ik mijn maat weet). Voor Sep daarentegen heb ik moeite om me in te houden als ik al die leuke websites bekijk.

Een Nederlandse site die ik onlangs ontdekte en die ik wel vaker bezoek, is Maysons.nl. Ze hebben er niet alleen super toffe merken zoals Emile et Ida, Lucky no. 7 en Mini Rodini, je krijgt je pakje ook écht als pakje thuis geleverd, met een persoonlijk briefje.

Hoe zalig is dit!

IMG_1302

Ik vulde Sep zijn zomergarderobe aan met deze beauty’s:

Maysons_emile_et_ida_velo_tee_1 Maysons_emile_et_ida_vespa_tee_1 Maysons_lucky_no_7_palm_short_1

Ik denk dat ik in september of oktober nog eens terugkeer naar die website voor de wintergarderobe van ons meneertje (als ik me zolang kan inhouden ;)).

6 gedachtes over “Mamafien ontdekt de wereld van de webshops – deel 1

  1. Die t-shirtjes zijn superleuk! Voor kinderkleren ben ik fan van webshops, voor mezelf alleen als ik tamelijk zeker ben van de maat: maar bijv. bij esprit vul ik regelmatig mijn eigen garderobe aan met basic items uit hun webshop.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s