3 x Tag

Een tijdje geleden kreeg ik al een 3 Tag doorgespeeld van Inge. Nu heb ik er weer één gekregen, van Saar. Dat betekent dat er nog meer bloggers mij beginnen te volgen en vinden dat ik het niet slecht doe. FEEST! 🙂 Zelf kende ik Saar niet voor ze reageerde op een blogpostje van mij, maar nu lees ik haar leuke schrijfsels maar al te graag!

Hierbij dus mijn invulling van haar 3 tag naar mij.

3 dingen in mijn tas
Portefeuille, iPhone, brillendoos: de drie zaken die ik altijd nodig heb. Naast uiteraard ook nog mijn sleutels en notitieboekje, maar ik mocht er maar 3 opnoemen… (Oeps…)

3 dingen op mijn bureau
Op het werk: laptop, 2de scherm, fles water
Thuis: laptop, fluostiften, post-its

3 favoriete meubels
Onze nieuwe tv-kast uit massief hout. De investering meer dan waard!
Onze zetel: kwalitatief niet echt een hoogvlieger, want al volledig uitgezakt na anderhalf jaar en ook heel lomp. Maar toch een geliefd plaatsje om met het gezin te vertoeven. We kopen er wel een nieuwe als Sep de leeftijd van het zetelspringen gepasseerd is.
Mijn keuken: groot, veel kasten en o zo praktisch. En sinds deze week ook (bijna) volledig afgewerkt met Marokkaanse tegeltjes!

3 favoriete fruitsoorten
An apple a day
A banana in the morning
Strawberries for summer

3 blogs die ik dagelijks bezoek
Nog steeds die van Lilith.
Ook nog steeds trouwe fan van Liese.
Sinds heel recent ook Rock Every Run, een dame die ook in de bierwereld zit en net als mij aan een kleine queeste bezig is om bier te promoten én daarnaast nog gezond leeft. (want ja, af en toe een biertje is niet ongezond!)

3 liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
Pfoe, moeilijk! Ik heb continu de radio op, dus ik hoor voortdurend andere liedjes. Dus eender welk liedje in mijn hoofd zit, het is er even snel weer uit… Alleen reclame-tunetjes kunnen af en toe wel blijven hangen (“Doe de hobbyswitch” iemand??)

3 dingen waar ik op dit moment aan denk
Zou ik nog even verder bloggen of toch eerst die afwas?
Wat moest ik nu weer meebrengen van de apotheek?
Oh, het piepje van de wasmachine gaat af, eerst dus nog de was ophangen voor ik vertrek.

3 bloggers met een leuke persoonlijkheid
Saar uiteraard, ze was zo lief om mij te taggen 🙂
Liese van Shout Your Heart Out
Josefien van Josies Little Things
Natuurlijk staat de blogwereld bol van de leuke persoonlijkheden, maar ja, ik moest er 3 kiezen…

3 favoriete sporten
Dans
Yoga (sinds zeer recent)
Aquagym

3 dingen waar ik gelukkig van word
De brede smile van mijn zoontje als hij mij ziet
Het geluid van de sleutel in het sleutelgat op het moment dat mijn lief thuiskomt na een zeer lange werkdag
Een volle agenda (ik heb liever teveel te doen dan te weinig)

3 favoriete quotes
“Ge vangt meer vliegen met honing dan met azijn”: vaak gebruikt door mijn papa in zijn betoog voor het belang van netwerken. Altijd vriendelijk zijn tegen anderen, je weet nooit wanneer je hen eens om een gunst moet vragen of wanneer je connectie met hen van belang kan zijn.

“Be the type of person you want to meet”: één van de quotes op een pinterestbord van mij. Een beetje in de lijn van de vorige.

“My house was clean last week, sorry you missed it!”: deze staat op een magneet die ik deze zomer kocht en nu in mijn keuken hangt. Zo toepasselijk!

3 vakantiebestemmingen
Al gedaan: Toscane, Mallorca (vooral voor de leuke jeugdherinneringen met de leuke mensen daar), New York
Op mijn “bucket list” (voor zover ik er één heb): Suriname (om persoonlijke redenen) in combinatie met Cuba, want in Suriname is niet zoveel te zien buiten oerwoud en Paramaribo. Een rondreis door Noord-Amerika, Canada of Australië zou ik ook wel zien zitten.

3 dingen die ik dit jaar wil doen
Starten als freelance copywriter in bijberoep. Oh wait, I just did that! 🙂
De garage die we nu gebruiken als extra bergruimte ombouwen tot bureauruimte.
Een prachtig eerste verjaardagsfeest organiseren voor BabySep. (hijzelf heeft er nog niet veel aan, I know, maar toch!)

3 bloggers taggen
Pfoe, dit vind ik ook altijd weer zo een moeilijke! Ik heb het gevoel dat ik anderen ermee lastig val door ze te taggen. Dus sorry, ik laat deze aan mij voorbijgaan. Maar wie zich geïnspireerd voelt na het lezen van mijn antwoorden, laat je maar gaan! Misschien wel graag linken naar mijn blog als je het doet, zo kan ik ook komen lezen 🙂

Voila, Saar (en andere lezers), hopelijk vond je het leuk om mij nog een beetje beter te leren kennen.

10 gedachtes over “3 x Tag

 1. Ik vond het zeker leuk om je beter te leren kennen! En zo kan ik je misschien meteen plezieren met je door te verwijzen naar beerlovers.be (hobby van mijne vent: originele beer tastings geven). En ‘My house was clean…’ Hilarisch en zeer herkenbaar!

  Like

 2. mo zeg al die complimentjes, ik bloos tot achter mijn oren! Bedankt wi!!! (ps: onze zetel is ook echt aan het afwachten ter vervanging tot er geen babyspuugjes (of piesjes) meer in belanden)

  Like

 3. Wat lief om mijn blog te vermelden. Ik lees die van jou ook echt graag, je bent zo eerlijk en oprecht, en je schrijft leuk.
  Die quote van je papa is de max 🙂
  Ik organiseerde ook een megafeest voor Emils eerste verjaardag. Het was supergezellig! Voor de tweede verjaardag deden we het met dezelfde grote bende maar we maakten lasagne ipv varkenswangetjes met verse frietjes, want dat was heel veel werk. Het is hoe dan ook heel fijn om alle mensen die je graag ziet samen te brengen voor dat kleine spookje 🙂
  Liefs!

  Liked by 1 persoon

  • Dankje! Amai, varkenswangetjes, zot! Lasagne is idd iets gemakkelijker op het moment zelf (en lekkerder, vind ik persoonlijk 😉). Ik ben nog volop aan het nadenken wat het wordt… Merci voor de ideeën alvast 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s