Een herfstdipje?

Gisteren had ik even een dipje. En wel hierom:

 • Niet zo heel veel geslapen wegens een kind dat niet veel sliep
 • Regen en een koud kantoor. Blèh
 • Platte/kapotte band op het moment dat ik naar de aquagym wil vertrekken.
 • Een prachtig compliment krijgen op het moment dat ik in mijn bikini klaarsta om in het water te springen: “Mag ik u proficiat wensen?” “Ah, waarom?” “Ah, ben je dan niet weer zwanger?” “Euh, neen…”
 • Merken dat er maar 1 concept staat te wachten om gepost te worden op mijn blog en totààl geen inspiratie hebben voor een nieuwe blogpost. En dat terwijl bij andere bloggers de verhalen uit hun vingers lijken te vloeien als de vele koffies die de afgelopen week op Instagram te zien waren.

fall1

Keerpunt!

 • Aan het slaaptekort kon ik niet veel doen, behalve hopen dat Sep een betere nacht zou hebben. (wat helaas niet het geval was, maar hé, so be it).
 • De regen blijft aanhouden, niets aan te doen. Op kantoor is de verwarming ondertussen al in werking getreden, feest!
 • Het lief heeft mij naar de aquagym gevoerd op zijn weg om Sep op te halen, ik kreeg een lift naar huis achteraf. Tegen dat ik thuis kwam, lag Sep te slapen en had mijn auto een nieuwe band. I’m so blessed!
 • Na dat compliment was ik nóg meer gemotiveerd voor de work-out die volgde en voor het samenstellen van een gezond weekmenu bij thuiskomst. Merci dus!
 • Vannacht bedacht ik dat ik toch lezers heb voor iets (ook al zijn het er nog niet zoveel)! Jullie kunnen mij helpen om mijn blog op de rails te houden. Vandaar dus – in navolging van andere blogsters die enquêtes hielden onder hun lezers – enkele vraagjes voor jullie. Jullie zouden mij er een groot plezier mee doen mochten jullie die in de comments beantwoorden. Of per mail als je je antwoorden niet en plein public wil meedelen.
  • Leeftijd, kinders?, woonplaats (provincie is genoeg), m/v?
  • Hoe lang volg je mijn blog al?
  • Welke posts / types post lees je het liefste?
  • Waarover zou je hier nog meer willen lezen?
  • Wat vind je goed aan de blog?
  • Wat vind je minder goed aan de blog?
  • Suggesties voor verandering / groei?
  • Andere (random) opmerkingen / tips / meldingen…?

Iedereen kan eens een dipje hebben, maar ik ben blij als ik kan focussen op de positieve dingen en dat dipje kan omkeren. Ik geef toe dat dat niet één van mijn sterkste kanten is en ik werk er continu aan. Sinds de geboorte van Sep probeer ik immers een gelukkige en rustige mama te zijn. Niet alleen voor Sep en het lief, maar ook voor mezelf. Af en toe rust in mijn hoofd en een paar zorgen minder, de zaligheid!

En antwoorden van jullie op mijn vraagjes, ook zaligheid! 😉

3 gedachtes over “Een herfstdipje?

 1. •Leeftijd, kinders?, woonplaats (provincie is genoeg), m/v?
  33, v , 2 kindjes, westhoekse!
  •Hoe lang volg je mijn blog al?
  geen idee, ik volg zo danig veel blogs 😀
  •Welke posts / types post lees je het liefste?
  ik lees ze allemaal en allemaal even graag
  •Waarover zou je hier nog meer willen lezen?
  ik hou van tips over series. En soms sla ik wel eens een heel eenvoudig recept op, maar zoals je bezig bent lijkt me dik ok

  •Wat vind je goed aan de blog?
  mooie layout, vlotte schrijfstijl, geen gezaag

  •Wat vind je minder goed aan de blog?
  er mogen nog meer foto’s in
  •Suggesties voor verandering / groei?
  zie hierboven

  •Andere (random) opmerkingen / tips / meldingen…?
  zie hierboven!
  en blijf bloggen!!!

  Like

 2. * Leeftijd, kinders?, woonplaats (provincie is genoeg), m/v?
  33, vrouw, Leuven
  * Hoe lang volg je mijn blog al?
  Enkele weken denk ik
  * Welke posts / types post lees je het liefste?
  De persoonlijke
  * Waarover zou je hier nog meer willen lezen?
  Je hebt een mooi evenwicht tussen verschillende posts.
  * Wat vind je goed aan de blog?
  Je vlotte schrijfstijl, de rustige en mooie lay-out, je eigen verhaal …
  * Wat vind je minder goed aan de blog?
  Zoals Lies schrijft, idd. meer foto’s, een beeld is vaak een extra …
  * Suggesties voor verandering / groei?
  Neen hoor, goed bezig, ik blijf je lezen.
  * Andere (random) opmerkingen / tips / meldingen…?
  Niet speciaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s