Terugblik op 2015

Ik ben duidelijk aan het uitbollen op deze blog met het einde van het jaar in zicht, mijn excuses! Drukke maand, december… Vandaar mijn eerste voornemen ever: meer tijd steken in de blog, het is zo tof! Voor de rest doe ik niet mee aan die nieuwjaarsvoornemens. Ik begrijp het hele gedoe rond “nu kies ik een doel en ik ga er een maand lang mijn best voor doen, maar dan is het genoeg geweest” totaal niet. Ik kies mijn doel wanneer ik wil en ga ervoor tot het einde.

Maar voor we vooruitkijken op wat zal komen, kijken we – geïnspireerd op de duusd andere bloggers die mij al voorgingen – terug op wat gepasseerd is in 2015.  Hierbij een overzicht van enkele belangrijke/leuke/mooie… momenten van het afgelopen jaar.

 1. We hielden een babyborrel, zodat Sep kon kennismaken met onze vrienden en familie. Voor al die vrienden en familie was er ook veel eten nodig…

  IMG_0442

  Met een gigantische taart gemaakt door een vriendin

 2. In maart gingen we op weekend met mijn familie naar DiksmuideDSC_1589
 3. Ik vierde mijn eerste moederdag en het lief zijn eerste vaderdag
 4. Een kostenbesparende zomervakantie dit jaar in Oostduinkerke.

  IMG_1658

  Het kan er toch mooi zijn, zelfs bij slecht weer…

 5. Sep zijn eerste festival: Feest in het Park in Oudenaarde met Kapitein Winokio op de familiedag. Al had Sep meer oog voor de dansende kindjes rond hem dan voor wat op het podium gebeurde…  
 6. Ik genoot van een vriendinnendagje in Rijsel en kocht EINDELIJK een klok (ik zoek al zo lang naar een mooie, maar vond er geen, tot nu…)IMG_1976
 7. Ik ging naar de Knack Focus Filmday op Film Fest Gent: een eerste keer en waarschijnlijk ook een laatste keer. Teveel is trop en trop is teveel.
 8. Nog meer me-time tijdens een sterrendiner met mijn zus 
 9. Na een slecht-weer-vakantie aan onze Belgische kust, zochten we het voor een minivakantie met het gezin iets verder

  IMG_2543

  Aaah, de obligatoire Venetië-foto met links en rechts naast mij nog 20 vrouwen in dezelfde pose. 

 10. We vierden de eerste verjaardag van ons eerste zoontje. Het mannetje werd serieus verwend en wist niet wat hem overkwam.
 11. Het mannetje wist ook niet wat hem overkwam toen een bebaarde man hem op de schoot wilde… 
 12. De kerstsfeer is er nog niet echt (zelfs nu…). Ligt misschien aan het weer? Maar we zijn toch gestart met een nieuwe traditie denk ik: samen de kerstboom versieren. Een reden om aan kinderen te beginnen 😉 

 

Aan de foto’s te zien stond het afgelopen jaar vooral in het teken van “eerste keren” van ons zoontje. Volgend jaar wachten ons nog een paar “eerste keren”, maar niet alleen meer van onze Sep. Het leven van mijn vriend zal een serieuze verandering ondergaan, wat meteen ook invloed zal hebben op ons gezin. Ik ga ook wat meer gestructureerd te werk gaan bij deze blog. Ik vind het leuk dat meer mensen de weg naar hier vinden en ik wil jullie dan ook bedanken met een goed uitgedacht concept en een degelijke blogplanning. Daar ga ik dus werk van maken, beloofd!

Dan rest mij enkel nog jullie een gezellig kerstfeest te wensen en dat al jullie dromen mogen uitkomen voor 2016! En ik hoop dat jullie ook in 2016 hier blijven langskomen. Ik zet de koffie al klaar 🙂

7 gedachtes over “Terugblik op 2015

 1. Toch een schoon ventje hé, jouw Sep 🙂 Ik kan je garanderen, het tweede levensjaar is nog zoveel leuker dan het eerste!
  Ik wens je een superleuk 2016, ik hoop dat je bijberoep vlot loopt, en je mag me altijd om tips vragen hé 🙂
  Hopelijk zien we elkaar eens, ik lees alleszins héél graag je blog!
  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s