Let’s kick off the new year!

Happy-New-Year-2016-

Eerst en vooral mijn beste wensen voor 2016! *kus kus kus (+kus voor de Ronseneirs – de profiteurs)* Dat het een schoon jaar mag worden. “En alles wa ge wilt… da koopt ge zelf!” (#Moehaha)

Ok, het is hier even stil geweest tijdens de afgelopen feestdagen. So what, tussen alle feesten door hadden jullie toch geen tijd om te komen lezen. Ik moest – net als elk jaar – even bekomen van de eerste dag van het jaar met “cava’tje?” – “chipke?” – “nog een cava’tje?” – “taartje?” – “thee’tje?” – “sandwicheke?” “Biertje om af te sluiten?”…

Nu het weekend weer voorbij is, kunnen we er écht in vliegen. Ik begin alvast met veel enthousiasme aan 2016. Net als bij de pakjes van vorige week, open ik vol verwachting het mooie, knisperende papier om te zien wat het nieuwe jaar mij zal geven. Hoewel ik alles wil opvangen zoals het mij toegegooid wordt, zijn er een paar dingen die al vaststaan voor de komende 366 362 dagen en waar ik toch serieus naar uitkijk:

 • Citytripje naar London met het lief om onze 10de (!) jubilee te vieren. Tips zijn trouwens altijd welkom…
 • We gaan eindelijk ons huisje eens afwerken, als in: schilderen, afsluiting rond de tuin, herinrichting van de hal, afwerking van de tegeltjes in de keuken…
 • Het lief is volop bezig met de installatie van een nieuwe brouwerij, die in maart/april officieel moet geopend worden. Een event waar ik mijn PR-skills op mag loslaten. Whiiii 🙂
 • Onze baby/peuter zal ook in 2016 verschillende eerste keren beleven. Can’t wait! #peuterspamcomingyourway
 • 2016 wordt ook een vruchtbaar jaar wat betreft kindjes en huwelijken (in de familie en vriendenkring, niet bij mij, curb your enthusiasm!)
 • Grote plannen voor deze blog die hopelijk ook doorgevoerd worden (heb ik volledig zelf in de hand, I know, maar toch, ge kent dat wel… ;))
 • Ik ben dan wel geen echte zwartkijker, toch wil ik het leven (nog) positiever benaderen vanaf 2016. Meer kansen grijpen en durven te genieten! Dat laatste is een moeilijke voor mij, vraag het maar aan mijn lief…
 • Na een beetje een valse start voor mijn bijberoep ga ik er dit jaar met nieuwe moed volledig tegenaan. Het komt wel goed. Als anderen het kunnen, dan ik ook! Toch?
 • Verder op het gezonde elan dat ik in 2015 ingezet heb. Ik ben samen met Adriene trouwens al gestart aan een nieuwe 30-daagse yoga-uitdaging! Ook het weekmenu gaat gewoon verder op hetzelfde goede pad.
 • Na een uitgeregende vakantie aan zee, willen we dit jaar kiezen voor een zonnige bestemming waar we met ons gezinnetje kunnen genieten van 2 weekjes ontspanning. Tips voor leuke bestemmingen zijn hier ook meer dan welkom!

Ik voel het aan mijn theewater, dit wordt alweer een prachtig jaar. En ik mag dat alweer delen met jullie! Hopelijk kan ik jullie ook dit jaar weer blijven boeien met mijn belevenissen en bepeinzingen. Ge moogt een dekentje meebrengen om het extra gezellig te maken 🙂  

Waar kijken jullie zo hard naar uit dit jaar? Of laten jullie je volledig verrassen door 2016? 

 

18 gedachtes over “Let’s kick off the new year!

 1. Ik was deze dag al vol enthousiasme gestart maar dit slaagt alles, de positiviteit spat er vanaf!! Leuk om te lezen,…..en ik lees vrolijk mee, al dan niet onder een dekentje!!

  Liked by 1 persoon

 2. Leuke, positieve blog:)
  Ik kijk ontzettend uit naar de geboorte van ons 1ste kleinkind, maar blijf het ook vreemd vinden aangezien we onszelf nog jong vinden 🙂 en er komt een belangrijke verjaardag aan …
  Ik wens je een mooi en warm 2016!

  Like

 3. Dat klinken allemaal als fantastische plannen. Tja, Londen, ik wou dat ik je kon helpen maar mijn man en ik waren ook aan het kijken en we vinden geen enkel betaalbaar hotel 🙂 Succes met het bijberoep!

  Liked by 1 persoon

 4. Ik kijk uit naar de evolutie bij onze twee kindjes. Dochter 1 begint met school en Dochter 2 zal leren stappen. Daarnaast hopen we een huis te kunnen kopen, misschien nieuw werk (afhankelijk van waar we een huis vinden), en verder (heel melig) kijk ik uit naar alle liefdevolle momenten! En ik hoop mijn eigen goede voornemens waar te maken.

  Like

 5. Je positivisme werkt aanstekelijk!! Houden zo..

  Tips afhankelijk van hoe je reist natuurlijk. Wij zijn kampeerders en volgende kunnen ons steevast bekoren: Kroatië (en naar ’t schijnt ook Slovenië al heb je daar meer kans op uitgeregend te worden, al vraag ‘k me af waar nu niet), Frankrijk (voor ons de Alpen, we moeten ons dringend eens aan de Pyreneeën wagen; al vind ‘k de streek van Morbihan ook adembenemend, check! staat op ons lijstje terug dit jaar), Italië (de meren voor ons, bergen en water; snappie?).
  op ons planning staat: Düsseldorf (weekend zonder kids), Vilnius (weekend zonder kids), en Frankrijk (Morbihan en bij uitbreiding Gascogne of Poitou Charentes)

  xLore

  Like

 6. Pingback: Woensdag Wensdag | Failing To Be Superwoman

 7. Pingback: Twaalf maanden Superpower | Failing To Be Superwoman

 8. Pingback: Twaalf maanden Superpower | Failing To Be Superwoman

 9. Pingback: Een Superwoman on the look-out | Failing To Be Superwoman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s