Woensdag Wensdag

Ook deze week weer een woensdag Wensdag met de zaken die mij de afgelopen week wisten vast te houden

 

 1. Uiteraard de vele foto’s en artikels over de helaas overleden David Bowie. Ik wens vooral zijn familie en dichte vriendenkring veel rust en steun in deze moeilijke dagen. En geen ongevraagde media-aandacht (wat waarschijnlijk veel gevraagd is…).Bowie
 2. Nu de kerstboom weg is, zitten we met een lege hoek in de woonkamer die ik niet meer wil opvullen met een Ikea tafeltje met de radio op. Ik wil er een mooie grote kamerplant. Zoals deze misschien? kamerplant
 3. Uitkijken naar: de eerste sneeuw die verwacht wordt! Eindelijk echt winter!winter.jpg
 4. Nieuwe ontdekking in Oudenaarde: OkkerenNootZe verkopen hier gezonde voeding, lekkere Or Tea én veel te zalige koffiekoppen die ik niet mag kopen van mijn lief omdat ik ze eigenlijk niet nodig heb 🙂
 5. Ik ben nog niet gaan soldenshoppen, maar als ik voor Sep een nieuwe garderobe wil aanleggen, dan moet deze er zeker in: little-indians-moose-pants

 

 

6 gedachtes over “Woensdag Wensdag

 1. Wij hebben net een nieuwe kamerplant, ook in het hoekje waar de kerstboom stond en waar ik niet meer die afgrijselijk lelijke Bumba-tent wilde zetten van Emil :-p
  Een grote plant creëert zoveel rust in huis, zalig!
  Ik heb ze van mijn mama gekregen, kost wel wat geld maar gaat ook erg lang mee.
  De plant die jij toont vind ik ook erg mooi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s