Woensdag Wensdag

Nog net op de valreep geef ik jullie mee waar ik deze week over dagdroom… Dat was vooral trouwen. We hebben in onze vrienden- en familiekring een aantal trouwfeesten dit jaar en de eerste uitnodiging is deze week toegekomen en het eerste kleedje ook al gekocht. Uiteraard droomde ik dan ook over hoe mijn huwelijksfeest eruit zou moeten zien. Het dilemma voor de locatie alleen al… Dat wordt een moeilijke keuze. Als het lief mij ooit vraagt. Ooit…

 1. Een hopveld. Sinds de Ladies Hop Nights @ Palm is dat mijn ideaal.

  IMG_1817

 2. Of als het niet buiten kan, dan binnen in een brouwerij met indrukwekkende foeders.

  Rodenbach

 3. Of toch buiten, maar dan in een leuk versierde tent.

  tent

 4. Of bij heel mooi weer gewoon in een tuin of park onder een boom met feeërieke lichtjes.

  boom

 5. Of ergens in een prachtige ruïne in Toscane.

  ruine

Als ge mij zoekt, ik zit nog even op Pinterest

6 gedachtes over “Woensdag Wensdag

 1. Ik ben ermee gestopt, want het gaat toch niet gebeuren. En wij moeten zo vaak naar een trouw, dat we tegenwoordig moeten sparen voor de huwelijken van andere mensen. Ik begin al te duizelen als ik aan de kostprijs denk (en ik zou echt voor niks traditioneel en zo low budget mogelijk gaan). Mijn schoonzus was vorig jaar nogal heftig als bruid, dus ik heb het er even mee gehad. Chance dat ik Pinterest niet snap (I know, shame on me, maar ik geraak niet wijs uit die app), want anders zou ik me ook laten gaan vrees ik. Och, wat zeg, pure zelfbescherming omdat hij niet op één knie valt 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s