Woensdag Wensdag

Voor deze Woensdag Wensdag heb ik jullie hulp nodig.

Het lief en ik gaan over twee weken zoals elk jaar op citytrip om ons “jubileum” te vieren. Dit jaar vieren we onze 10de verjaardag in het bruisende LONDEN.

Meer dan 15 jaar geleden bracht ik al eens een bezoekje aan de Britse hoofdstad, samen met mijn ouders, zusje en bevriend gezin. Toen deed ik nog gewoon wat mijn ouders deden en volgde ik de gids. Dit jaar moeten we het zelf uitzoeken.

Reisgidsen. Check.
Slaapplaats. Check.
Reservatie bij Jamie Oliver. Check.

Nu nog de rest van het weekend opvullen. Liefst met minder voor de hand liggende bezienswaardigheden.

And that’s where you come in!

Wereldburgers onder mijn lezers, laat van u horen. We zoeken nog ideeën voor:

 1. ontbijt/brunch
 2. lunch
 3. musea / tentoonstellingen
 4. leuke winkeltjes en marktjes
 5. hippe/romantische/gezellige bars

Ik lees jullie tips graag in de comments hieronder!

Een verslag volgt dan uiteraard. Wie weet volgen we jouw tips wel op!

 

9 gedachtes over “Woensdag Wensdag

 1. een musical in The Apollo? Daar gingen we enkele jaren geleden naar American Idiot-musical. Of een optreden in de O2-arena, daar zagen we Green Day. Of gewoon slenteren in de straten van Londen, dat lijkt me zalig, zo zonder op je uurwerk te moeten kijken. Oeh of dinges: The London Dungeons, das toeristisch maar wel chique. (best wel tickets op voorhand bestellen denk ik)

  Liked by 1 persoon

 2. Het is al even geleden, maar in de buurt ‘brick lane’ vonden wij het echt tof. Wat alternatief, wereldkeuken en creatievelingen in een oude brouwerij. Vond dat toen (wel al dik 5 jaar geleden) wel fijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s