Mijn week, mijn foto’s

Het is hier de afgelopen week nogal stil geweest. Ik zou het kunnen steken op het slaaptekort. Op de zorg voor mijn gezinnetje. Op het feit dat met de nieuwe job van het lief onze hele planning wat aan het verschuiven is. Op mijn inspiratie die het wat laat afweten. Op twijfels en onzekerheid misschien?

Whatever… 

Ik toon jullie graag wat ik de laatste week zoal heb meegemaakt. Ik kom heus niet van onder een rots gekropen! De afgelopen 10 dagen waren zelfs heel interessant/ leuk/ druk …

Enkele hoogtepunten:

 1. Het lief en ik vierden onze tiende verjaardag in Londen (mijn tips voor een ultrakort tripje naar de Britse hoofdstad volgen nog, stay tuned!)

  DSC_2792

  London, baby! 

 2. Het lief had zijn laatste werkdag bij zijn (ex-)werkgever en startte volledig zelfstandig in zijn eigen brouwerij.
 3. Onze zoon zette zijn eerste stapjes (niet bij ons, maar bij de oma toen wij in Londen waren. Damn!)
 4. Ik kocht de eerste echte schoentjes voor Sep in de kinderschoenenwinkel waar ik als ukkie ook al ging (en van hetzelfde merk als mijn eerste schoenen – emo-momentje!). Het is wel nog wat wennen voor onze man, dat extra gewicht aan zijn voeten.

  First shoes!

 5. Het lief en ik gingen naar een trouwfeest op een (voor hem zeker) machtige locatie: de oude brouwerij van Stella Artois. Met een receptie tussen de koperen biertanks kan je mijn wederhelft wel imponeren…

  Wachten tot iedereen aan tafel zit om ongestoord foto’s te kunnen maken van de zaal…

 6. Ik trakteerde mijn zus op een etentje in een sterrenrestaurant, zoals zij ook deed voor mijn verjaardag. We genoten bij Margaretha’s in Oudenaarde van het “jongerenmenu” en hadden het volledige restaurant en personeel voor ons alleen. Voelt wel speciaal: een beetje zoals VIP’s die het hele restaurant hadden afgehuurd. #lifegoals enal 😉
      
 7. Ik deed nog eens aan online shoppen: kleertjes voor Sep, juweeltjes voor mij (wie mij volgt op IG, kon ze al zien), een kaars met quote voor mijn motivatie en etiketten voor de brouwerij. Wat heb ik een spannend leven!!
 8. Ik schreef over Nooit meer Diëten 2 en kreeg een mooie dankjewel en mijn eerste “share” van schrijfster Sandra Bekkari zelf. Dikke boost voor mijn zelfvertrouwen als blogger.

De tv-rechten van mijn ultra spannende week zijn ondertussen al verkocht aan VIJF en zullen binnenkort te zien zijn in de tweede reeks van Pink Ambition – The Mommy Edition.

Tot dan, “ciaokes!”

 

14 gedachtes over “Mijn week, mijn foto’s

 1. Pingback: Mijn kind is een genie | Failing To Be Superwoman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s