Bloggersveiling voor SOS Kinderdorpen

Alle moeders ouders onder mijn lezers zullen mij wel begrijpen: ons hart is net dat ietsje gevoeliger voor kinderleed sinds we zelf zo een wezentje op de wereld gezet hebben. Wij doen er zelf alles aan om onze eigen kinderen een mooie start in het leven en het zicht op een mooie toekomst te geven. Helaas zijn er echter nog teveel kinderen die die kansen niet krijgen. Gelukkig zijn er dan organisaties zoals SOS Kinderdorpen, die continu projecten op poten zetten om hier iets aan te doen.

Eén van die projecten is het Simbahuis in Liedekerke. Zij bieden opvang en begeleiding aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan. Om dit project te steunen, lanceerde SOS Kinderdorpen vandaag de Bloggersveiling, waar zo’n 50 bloggers persoonlijke items of ervaringen veilen.

schermafbeelding-2016-09-29-om-15-52-57

Ik vond het als bloggende moeder dan ook niet meer dan normaal om ja te zeggen toen ik de vraag kreeg om ook iets aan te bieden voor het goede doel.

Maar wat?!

Ik heb niet bepaald een zot talent voor fotografie of zo. Een lesje Nederlands (eindelijk die dt-fouten de wereld uit helpen!) zou misschien niet zoveel opbrengen…
Na wat nadenken vond ik iets waar ik eigenlijk wel heel trots op ben… Mijn lief! Neen, ik ga mijn lief niet uitlenen, he’s mine! Ik dacht eerder aan een prestatie van mijn lief. Uuuuuuren heb ik gespendeerd aan de voorbereiding van een feestelijk en – al zeg ik het zelf – zeer geslaagd openingsevent voor zijn nieuwe brouwerij. Een brouwerij die ondertussen een groot deel uitmaakt van ons leven.

IMG_4009

Toen ik mijn lief voorstelde om hiermee iets te doen voor de Bloggersveiling, was hij meteen on board. Hijzelf geeft fantastische rondleidingen en vertelt met een vurige passie over het brouwproces en hun weg van hobbybrouwers in de garage tot het waarmaken van hun droom met deze eigen installatie. Ik zal dan doen waar ik goed in ben: de gasten achteraf entertainen. Met de nodige proevertjes van de huisbieren uiteraard!

Wij geven dus een rondleiding + proevertjes (voor max. 5 personen) weg in Brouwerij ’t Verzet in Anzegem. Bieden kan hier

Is bier en brouwen niet echt jouw cup of tea, geen zorgen, je vindt je gading zeker tussen de vele andere aanbiedingen. Zo kan je bieden op een etentje met niemand minder dan Erika Van Tielen of een gesigneerd Happy Kids boek van “Leuke Wereld”-Lobke. Of wat dacht je van een voormiddag Gent met Josefien of werk aan je West-Vlaamse accent tijdens een dagje Westhoek met Liese.

Ik ga alleszins ook eens “shoppen” op https://like2have.it/bloggersveiling! Bekijk alles ook op de Instagramaccount van SOS Kinderdorpen. Ga dan ook als de bliksem op zoek naar jouw favoriete item of ervaring (want sommige veilingen worden al over een kleine 2 weken gesloten)!!

Misschien tot binnenkort in het lieflijke Anzegem?

 

 

5 gedachtes over “Bloggersveiling voor SOS Kinderdorpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s