Over mij

Welkom

Je bent tot hier geraakt, zotjes! Wil je me wat beter leren kennen, check hieronder.

IMG_0724

First time mama sinds december 2014. Wederhelft van een brouwer. Zelf ook full time aan het werk. Masterdiploma in de Nederlandse en Zweedse taalkunde op zak, maar het leven wijst uit dat het daar niet kan ophouden. Blijven leren dus, en ervaringen opdoen!

Probeert een perfecte mama én liefje én kokkin én kuisvrouw én werknemer én… te zijn. Slaagt hier niet altijd in, maar dat is niet erg. We geraken er zo ook wel, met vallen en opstaan en met veel hulp!

Houdt van: mijn 2 ventjes, koken & eten, bier, taal en wat je ermee kan doen, vreemde talen, dansen, familie, reizen, vrienden, lijstjes, post-its, muziek, zelf muziek maken … (de volgorde is random en geenszins volgens voorkeur – behalve dan die eerste)

Houdt niet van: chaos, arrogantie, tractors op mijn weg naar het werk, kortzichtigheid, wannabe’s,  …

In deze blog wil ik mijn gedachten neerschrijven, zodat ze niet in mijn hoofd blijven ronddwalen. Vind je de weg hiernaartoe en blijf je plakken, dankjewel! En ik hoop dat ik je kan blijven boeien… Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

Enjoy!

Mama Fien

P.S.: de foto’s op de blog zijn van mij. Gelieve die niet te gebruiken en te verspreiden als de jouwe. Vind je mijn foto’s echt mooi, dan mag je ze delen, maar denk aan de credits aub… 
P.S.2: de teksten op de blog zijn ook van mij. Ze zijn een uiting van mijn gevoelens en mijn meningen. Ze zijn absoluut niet bedoeld als “de waarheid”.  Heb jij andere ideeën over bepaalde onderwerpen, dan lees ik het graag, maar houd het beschaafd aub. 
Merci! 

4 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s